Pinnan alta

– Uutiset & tiedotteet

Ajankohtaista

TIEDOTE: Löfs laajentaa palveluvalikoimaansa sähkösinkitykseen ostamalla Lakeuden Sähkösinkitys Oy:n

Pohjanmaalla toimiva ja asiakkaita kaikkialla Suomessa palveleva teollisuusmaalaamo Löfs on ostanut seinäjokelaisen Lakeuden Sähkösinkitys Oy:n liiketoiminnan 13.9.2023. Kelta- ja sinipassivointimenetelmillä sähkösinkitystä tarjoavan yrityksen ostaminen tuo Löfsille ennen kaikkea uutta osaamista ja mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen yhä laajemmalla valikoimalla erilaisia pintakäsittelymenetelmiä.

“Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme maailmanluokan pintakäsittelyä hyvällä toimitusvarmuudella ja ympäristöasiat huomioiden. Tuoreen yrityskaupan myötä voimme tarjota sekä nykyisille että uusille asiakkaille myös sähkösinkitystä kustannustehokkaasti ja laadukkaasti”, kertoo Löfsin toimitusjohtaja Tommy Löfs.

Yrityskaupan myötä Lakeuden Sähkösinkityksen tilaukset ja nykyisten asiakkaiden asiointi hoituu jatkossa Löfsin kautta: order@lofs.fi

 

Lisätiedot:

Tommy Löfs

CEO / Sales

Löfs Ab Oy

+35850 3588 709

tommy.lofs@lofs.fi

 

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys, joka tarjoaa pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle. Noin 70 henkilöä työllistävällä yrityksellä on tuotantotiloja sekä Luodossa että Seinäjoella. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2022 noin 7,6 M€.

Nykyaikaisilla laitteilla on helppo tehdä hyvää jälkeä tehokkaasti.

Neskar, pintakäsittelijä