Löfs Ab Oy

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu pintakäsittelyalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle. Toimitilamme sijaitsevat Pohjanmaalla, mutta palvelemme valtakunnallisesti.

Vuonna 2015 liikevaihtomme oli noin 2,5 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 30 henkilöä.

Luottoluokituksemme on ollut korkein mahdollinen jo yli viisi vuotta. Lisäksi meidät valittiin maakunnan vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2015.

Visiomme

Tavoitteenamme on olla pintakäsittelyalan johtava tekijä, jonka toiminnassa näkyvät laatu, tehokkuus ja asiakaskeskeisyys.

Arvomme

Asiakas on aina päivittäisen toimintamme keskiössä. Yhteistyö ja joustavuus johtavat laadukkaaseen lopputulokseen, johon asiakkaamme on tyytyväinen.

Henkilöstömme on arvokkain resurssimme. Työntekijämme ovat osaavia, ja tarjoamme heille mahdollisuuden kehittää taitojaan. Tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään ja luoda heille turvallinen työympäristö.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Kiinnitämme huomiota ympäristönäkökulmiin toimintamme suunnittelussa ja päivittäisessä työssämme. Käytämme ympäristöystävällisiä pintakäsittelymenetelmiä, ja esimerkiksi maalauslinjamme on suunniteltu energiatehokkuus huomioiden.

Ympäristöasiat pitää huomioida. Se on meidän kaikkien etu.

Tommy, toimitusjohtaja

Yritys ja toimitilat videolla