Sähkösinkitys luotettavalta
ammattilaiselta

Sähkösinkitys

Löfs on maalauksen ja pintakäsittelyn kokenut asiantuntija, jolla on kokemusta vaativistakin projekteista. Vastuullisena perheyrityksenä investoimme niin laitteistoihin, prosesseihin kuin ihmisiin, jonka ansiosta meillä on modernit linjastot ja osaava henkilöstö.

Sähkösinkitys on uusin lisä palveluvalikoimaamme ostettuamme Lakeuden Sähkösinkitys Oy:n liiketoiminnan syyskuussa 2023. Sähkösinkitys soveltuu hyvin esimerkiksi koneistetulle osille ja levy- ja hydrauliosille, erilaisille hitsatuille komponenteille sekä kiinnitystarvikkeille.

Sähkösinkitys kustannustehokkaasti ja joustavasti

Laatuserftifioidun pintakäsittelyn lisäksi Löfs tunnetaan toimitusvarmuudesta ja joustavuudesta, sillä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti tilauskannan mahdollisiin muutoksiin. Sähkösinkitys järjestyy kauttamme tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Seuraamme tiiviisti työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön (EHS) asettamia vaatimuksia ja päivitämme toimintaamme niiden mukaisesti.

Kiinnostaako sähkösinkityksen hinta? Pyydä tarjous!

Löfsin ammattitaitoinen sähkösinkitys vastaa vaativiinkin teollisuuden tarpeisiin. Kapasiteettimme riittää myös suurien sarjojen käsittelemiseen ja toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. Sähkösinkitys tehdään meillä aina alan standardeja noudattaen. Selvitä sähkösinkityksen hinta pyytämällä tarjous Löfsiltä!

Sinipassivointi ja keltapassivointi

Sähkösinkitys käsittää itse sinkitysprosessin lisäksi kappaleen esikäsittelyn ja pinnoitteelle suoritettavan jälkikäsittelyn.

Varsinainen sähkösinkitys eli elektrolyyttinen pinnoitus tapahtuu elektrolyysialtaassa useiden puhdistus- ja käsittelyvaiheiden jälkeen. Lopputuloksena on kiiltävä ja kaunis pinta. Lopullisen pinnan korroosiokestävyys on hyvä ja suorassa suhteessa pinnoitteen paksuuteen. Sähkösinkityksellä luodun pinnoitteen paksuus on mitattavissa röntgenmittalaitteella.

Sähkösinkityksen viimeinen vaihe on passivointi, joka Löfsillä toteutetaan joko sinipassivointina tai keltapassivointina. Passivointimenetelmästä riippuen kappaleen pinta on joko hieman sinertävän kirkas tai keltaiseen taittuvan kirkas.

5 syytä valita sähkösinkitys Löfsiltä

Löfs Ab Oy on jo vuodesta 1989 toiminut perheyritys, joka tarjoaa maailmanluokan pintakäsittelypalveluita lähinnä metalli- ja koneteollisuudelle. Toimitilamme sijaitsevat Pohjanmaalla ja palvelemme monipuolista asiakaskuntaamme koko Suomessa. Alta löydät 5 vahvaa syytä valita sähkösinkitys juuri meiltä.

 1. Vankka kokemus
  Meillä on yli 30 vuoden kokemus pintakäsittelystä, sinkitys mukaan lukien. Kokemus on opettanut meille, että pitkäjänteiset ratkaisut ovat ainoita oikeita ratkaisuja niin asiakkaille, ympäristölle kuin tuotteille.
 2. Toimitusvarmuus
  Yli 95 % toimituksistamme on ajallaan. Teemme myös jatkuvia mittauksia ja toimenpiteitä varmistaaksemme prosessiemme sujuvuuden myös tulevaisuudessa.
 3. Asiantuntijat apunasi
  Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä. Siksi koulutamme itseämme jatkuvasti ja jaamme tietoa myös asiakkaillemme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
 4. Sertifioitua toimintaa
  Meille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, minkä lisäksi toimintamme laadun auditoi vuosittain merkittävä määrä asiakkaita. Suoritamme myös itse säännöllisiä laatutarkastuksia pintakäsittelyn eri vaiheissa parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.
 5. Edelläkävijä ympäristöasioissa
  Meillä myös sinkitys tapahtuu moderneissa tuotantotiloissa, joiden suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus: suurin osa hukkalämmöstä otetaan talteen ja hyödynnetään toimitilojemme lämmityksessä silloin, kun tuotanto ei ole käynnissä. Energiansäästöstä ja pienemmistä kustannuksista hyötyvät sekä asiakkaamme että ympäristö.

Mitä on sähkösinkitys?

Sähkösinkitys eli elektrolyyttinen pinnoitus tarkoittaa metallisen kappaleen sähköavusteista päällystämistä sinkkikerroksella, jonka vahvuus on tavallisesti 5-15 µm, joskin kerrosvahvuus voi olla jopa 30 µm.

Sähkösinkitys kustannustehokas tapa pinnoittaa terästä. Lopputuloksena on siisti pinta ja suoja korroosioita vastaan. Sähkösinkitys voidaan tehdä myös esikäsittelynä ennen maalausta, jolloin sen tarkoituksena on lisätä korroosiosuojaa sekä parantaa maalin tarttuvuutta.

Ympäristöasiat huomioidaan ihan päivittäisessä työssä.

Jacob, työnjohtaja