Pinnan alta

– Uutiset & tiedotteet

Ajankohtaista

Uusi varatoimitusjohtaja ja kehitysjohtaja tukemaan Löfsin kasvua

Jens Björkskog on aloittanut Löfs Ab Oy:n varatoimitusjohtajana ja kehitysjohtajana 4.1.2024.

Optima-ammattikoulun auto- ja logistiikkalinjalta aikoinaan valmistunut Jens kertoo olleensa aina kiinnostunut myös teologiasta, ja häneltä löytyykin lisäksi teologian tutkinto. Löfs on Jensille entuudestaan tuttu, sillä hän ehti työskennellä yrityksessä peräti 9 vuoden ajan ennen siirtymistään kehitysjohtajan töihin talon ulkopuolelle. Viimeiset 7 vuotta Jens toimi kehitysjohtajana Bravidalla, joka on talotekniikan suurin työnantaja Pohjoismaissa.

“Taisin olla yrityksen kolmas työntekijä, kun aloitin 18-vuotiaana Löfsillä, joka oli ensimmäinen vakituinen työpaikkani. Käytännön osaamista kartuttaessani pääsin jo tuolloin osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen. Nyt 15 vuoden tauon jälkeen tuntui sopivalta palata yritykseen ja alalle, joka on ollut koko ajan lähellä sydäntäni”, Jens kertoo.

Varatoimitusjohtajana ja kehitysjohtajana Jensin rooli on ennen kaikkea viedä perheyrityksen toimintaa eteenpäin ja olla johdon tukena mahdollistamassa kasvua tavalla, joka huomioi yrityksen tavoitteen tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä hyvällä toimitusvarmuudella ja ympäristöasiat huomioiden.

“Vahvuuksiamme ovat aina olleet laadukas työnjälki ja ensiluokkainen asiakaspalvelu, joiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan yrityksen brändiä ja luomaan Löfsistä pintakäsittelyn johtavaa kumppania yhä laajemmalla asiakaskunnalle. Samalla haluamme myös kasvattaa mainettamme hyvänä työpaikkana, jossa asiantuntijat viihtyvät ja joka houkuttelee myös uusia osaajia”, sanoo Jens.

Työssään Jensin on tarkoitus liikkua Löfsin eri toimipisteiden välillä ja auttaa eri yksiköiden henkilöstöä menestymään ja kehittämään toimintaansa. Päivittäinen työ voi sisältää lähes mitä tahansa mentoroinnista koulutuksiin, joissa keskitytään laitteiden, prosessien ja henkilöstön kehittämiseen.

”Aluksi koetan saada mahdollisimman kattavan kokonaiskuvan Löfsin ja alan uusista tuulista, sillä vaikka paljon onkin tuttua, on myös moni asia muuttunut niiden vuosien aikana, jotka vietin toisaalla. Uskon vahvasti hallittuun kasvuun, joka ei esimerkiksi vaaranna yrityksen tärkeimpiä kilpailuvaltteja, kuten laatua. Lähtökohdat tähän ovat mielestäni erinomaiset ja odotan innolla pääseväni näkemään työni vaikutukset käytännössä”, kuvailee Jens.

Vapaa-aikansa suhteen Jens kertoo olevan sen verran konservatiivinen, että hyviksi harrastuksiksi jo vuosia sitten osoittautuneita lukememista ja lenkkeilyä eivät ole syrjäyttäneet sen paremmin padel kuin muutkaan uudet ajanvietteet.

Tervetuloa taloon ja takaisin Jens!

Nykyaikaisilla laitteilla on helppo tehdä hyvää jälkeä tehokkaasti.

Neskar, pintakäsittelijä