Pinnan alta

– Uutiset & tiedotteet

Ajankohtaista

Miten saadaan virheetön pinta, joka kestää mahdollisimman kauan?

Löfsillä tehdään työtä yhteisen tavoitteen eteen: Haluamme tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä. Tiedämme, että se on paljon luvattu ja tavoitteeseen pääseminen vaatiikin sekä aikaa, asiantuntemusta että toimivaa yhteistyötä.

Maailmanluokan pintakäsittely tarkoittaa meille, että tuotamme virheettömän pinnan, joka kestää mahdollisimman kauan ja tähän päästäksemme on otettava huomioon monia asioita.

Olemme huomanneet, että parhaaseen lopputulokseen päästään, kun valmistajan ja pintakäsittelijän yhteistyö alkaa jo tuotannon varhaisessa vaiheessa. Eri maalausjärjestelmien mahdollisuuksien ja rajoituksien asiantuntijana käännymme usein suunnittelijoiden puoleen ja ehdotamme muutoksia, joiden avulla pinnasta saadaan kestävämpi.

Joskus se tarkoittaa myös maalausprosessin nopeuttamista, jotta pystymme tarjoamaan paremman toimitusajan. Mikäli ehdotus ei ole toteutuskelpoinen lainaa suunnittelija puolestaan meille asiantuntemustaan ja esittää toimivan vaihtoehdon.

Jo pienet muutokset rakenteessa voivat saada aikaan suuren eron pintakäsittelyssä ja siten myös tuotteen eliniässä. Pääsääntöisesti on hyvä välttää likaa ja vettä kerääviä metallirakenteita. Terävien kulmien ja koloja sisältävien rakenteiden sijaan suositaan pyöreitä kulmia ja suljettuja rakenteita.

Tarjoamme asiakkaillemme myös järjestelmäratkaisuja, mikä tarkoittaa, että huolehdimme komponenttien hankinnasta ja kokoonpanosta, pakkaamisesta sekä tuotteiden toimituksesta, sitten kun pintakäsittely on valmis. Tämä tapa säästää asiakkaan aikaa, koska hän tarvitsee ainoastaan yhden yhteyshenkilön koko prosessia varten.

Ottakaa meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa. Se säästää ennen pitkää sekä aikaa että resursseja ja auttaa meitä pitämään lupauksemme – maailmanluokan pintakäsittelyä!

Nykyaikaisilla laitteilla on helppo tehdä hyvää jälkeä tehokkaasti.

Neskar, pintakäsittelijä