Pinnan alta

– Uutiset & tiedotteet

Ajankohtaista

Askeleen edellä IDUNin avulla

Olemme päättäneet olla askeleen edellä turvallisuudessa.

Me Löfsillä päätimme panostaa turvallisuussovellukseen, jonka avulla työssä pystytään estämään läheltä piti -tilanteita. Siitä alkoi IDUN-sovelluksen kehitystyö.

Nyt työntekijät voivat raportoida poikkeamista suoraan esimiehilleen helpon ja käyttäjäystävällisen sovelluksen avulla. Esimiehet ratkaisevat, pitääkö toimenpiteisiin ryhtyä heti vai riittääkö, että toimintoja parannetaan ajan kuluessa. Kaikki raportoidut tapahtumat käsitellään viimeistään seuraavassa tuotantokokouksessa.

Henkilöstöä motivoi parhaiten, kun he huomaavat, että heidän mielipiteitänsä kuunnellaan ja ne käsitellään ja ennen kaikkea – työpaikka on turvallisempi. Ja sovelluksen paras toiminto on, että siinä voi kehua kollegaa! Työntekijät voivat nimittäin raportoida siitäkin, kun jokin on sujunut oikein hyvin.

IDUN on suunniteltu olemaan askeleen edellä virhettä tai onnettomuutta ja tehostamaan tuotantoa. Sovelluksen avulla henkilöstön on helpompi raportoida virheistä ja siten työn riskit voidaan minimoida.

Näin suojataan henkilökuntaa ja tuodaan näkyviksi virheet tai ongelmat, jotka voivat aiheuttaa työn viivästyksiä. Nämä ovat asioita, jotka muuten voisivat helposti mennä ohi arkisessa työssä.

Lue lisää ja ota yhteyttä testataksesi sovelluksen ilmaista demoversiota!
https://idunapp.fi/

Nykyaikaisilla laitteilla on helppo tehdä hyvää jälkeä tehokkaasti.

Neskar, pintakäsittelijä