Vi vill att du ska trivas

På Löfs är vi övertygade om att det finns ett samband mellan nöjd personal och utmärkta resultat. Därför är personalens trivsel en ständig prioritet för oss. Investeringar i skolning, inköp av toppmoderna arbetsredskap och ständiga förbättringar av våra utrymmen är ett fåtal exempel på de satsningar vi gör för att personalen varje dag ska känna sig trygg, uppskattad och motiverad i arbetet.

Vi söker:

Kom och jobba i våra moderna produktionsutrymmen i Seinäjoki!

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att jobba som pulvermålare. Det är bra om du har lämplig utbildning, men vi sätter större vikt på din arbetserfarenhet och din inställning. Vi förväntar oss att du är flexibel, noggrann och självständig i ditt arbete, samt att du behärskar det finska språket. Engelska är ett plus men inget krav. Arbetet är i huvudsak pulvermålning, men även annat produktionsarbete förekommer.

Du kommer att arbeta med toppmodern utrustning och ett trevligt team i ett företag som verkligen satsar på sin personal! Vi erbjuder dessutom en konkurrenskraftig lön som matchar din arbetserfarenhet.

Är du den vi letar efter? Sök genast, tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Skicka en fritt formulerad ansökan och ditt CV till rekry@lofs.fi eller via formuläret här på sidan.

För tilläggsinformation om tjänsten, kontakta Tommy Löfs, 050 358 8709 / tommy.lofs@lofs.fi.

Fyll i ansökan

Öppen ansökan

Vill du bli del av ett konstant växande företag i en utmanande bransch?
Vi är ständigt på jakt efter driftiga personer till vårt mångsidiga team.
Skicka in en öppen ansökan idag, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som passar dina egenskaper.

Fyll i ansökan

Ansökan

    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

    Dobra Finland

    Dobra Finland Oy Ab hjälper oss med rekrytering.
    När du skickar in din ansökan, överförs informationen även till Dobra Finland.