Vi vill att du ska trivas

På Löfs är vi övertygade om att det finns ett samband mellan nöjd personal och utmärkta resultat. Därför är personalens trivsel en ständig prioritet för oss. Investeringar i skolning, inköp av toppmoderna arbetsredskap och ständiga förbättringar av våra utrymmen är ett fåtal exempel på de satsningar vi gör för att personalen varje dag ska känna sig trygg, uppskattad och motiverad i arbetet.

Vi söker:

Vi söker produktionspersonal till vårt högklassiga måleri i Larsmo!

Som produktionsarbetare deltar du i det dagliga arbetet i måleriet, värnar om god ordning och en hög kvalitet av produkterna och i arbetsprocesserna.

Vi erbjuder ett arbete med toppmodern utrustning i ett trevligt team för ett företag som verkligen satsar på sin personal! Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön i enlighet med din arbetserfarenhet.

Tidigare erfarenheter från arbete i produktion är ett plus, likaså värdesätter vi kunskaper i både finska och svenska. Kvalitetstänk genomsyrar hela vår verksamhet och vi uppskattar noggrannhet, effektivitet samt en vilja att utvecklas.

Är du den som vi letar efter? Skicka en fritt formulerad ansökan och ditt CV till rekry@lofs.fi. Tilläggsinformation om tjänsten får du genom att kontakta Bertil Nyfelt, 040 589 1226 / bertil.nyfelt@lofs.fi.

Fyll i ansökan

Öppen ansökan

Vill du bli del av ett konstant växande företag i en utmanande bransch?
Vi är ständigt på jakt efter driftiga personer till vårt mångsidiga team.
Skicka in en öppen ansökan idag, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som passar dina egenskaper.

Fyll i ansökan

Ansökan

    Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

    Dobra Finland

    Dobra Finland Oy Ab hjälper oss med rekrytering.
    När du skickar in din ansökan, överförs informationen även till Dobra Finland.