Vi vill att du ska trivas

På Löfs är vi övertygade om att det finns ett samband mellan nöjd personal och utmärkta resultat. Därför är personalens trivsel en ständig prioritet för oss. Investeringar i skolning, inköp av toppmoderna arbetsredskap och ständiga förbättringar av våra utrymmen är ett fåtal exempel på de satsningar vi gör för att personalen varje dag ska känna sig trygg, uppskattad och motiverad i arbetet.

Vi söker:

Industrimålare

Vi söker industrimålare som förstärkning till vårt team. Vi värdesätter en läraktig inställning och förmåga att arbeta både självständigt och i team. OBS! Arbetet förutsätter tidigare erfarenhet av industrimålning eller sprutmålning.

Vi erbjuder en arbetsgemenskap där personalen uppskattas. Vi skolar våra arbetstagare och sköter om att arbetsredskapen och arbetsförhållandena är i toppskick. En arbetsplats med nöjd och motiverad personal väntar på dig.

Löfs befinner sig i en stark tillväxtfas där vi gör kontinuerliga satsningar på kompetens och maskinpark. Kom med du också i ett team med framtidstro! Skicka en fritt formulerad ansökan samt CV.

 

Fyll i ansökan

Teamleader

Vill du bli del av ett ständigt växande företag i en utmanande bransch? På Löfs är vi alltid måna om personalens trivsel. Nu söker vi en teamleader. Arbetet är ett tvåskiftsarbete.

Du har teknisk bakgrund och eventuellt tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter. Vi värdesätter framför allt att du har rätt attityd. Därför önskar vi att du har följande egenskaper:

– Du leder arbetsteamet med framgång, är målinriktad och visar en tydlig linje i arbetet

– Du motiverar andra och hjälper dem utvecklas

– Du är flexibel och trivs i en varierande roll, och tar också en aktiv roll i arbetsutförandet

Som vår teamleader upprätthåller du en positiv och prestationsinriktad atmosfär. Vårt företag är i en kontinuerlig utveckling och vi satsar på utbildning, skaffar toppmodern arbetsutrustning och förbättrar ständigt våra arbetsutrymmen. Vi vill att vår personal känner sig trygg, uppskattad och motiverad varje dag.

 

Fyll i ansökan

Öppen ansökan

Vill du bli del av ett konstant växande företag i en utmanande bransch?
Vi är ständigt på jakt efter driftiga personer till vårt mångsidiga team.
Skicka in en öppen ansökan idag, så kontaktar vi dig ifall det dyker upp jobb som passar dina egenskaper.

Fyll i ansökan

Ansökan

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.