Ledande inom

ytbehandling

Aktuellt

Vi rekryterar en till försäljningsassistent

Vi söker en försäljningsassistent för 75-100 % arbetstid. De viktigaste arbetsuppgifterna är att hantera beställningar och ta hand om övrig kundkontakt. Tidigare erfarenhet från motsvarande jobb ses som en fördel men är inget krav.

En arbetsplats med motiverad personal och framtidstro väntar på dig! Läs mera om tjänsten på vår hemsida och sök senast den 1.3: https://lofs.fi/sv/rekry/.

Löfs Ab Oy är ett österbottniskt företag specialiserat på ytbehandling

Vi utför ytbehandlingstjänster för metall- och maskinindustrin. Vi är en erfaren och pålitlig samarbetspartner med en leveranssäkerhet på toppnivå. Som systemleverantör erbjuder vi flexibla lösningar enligt kundernas behov.

Modern teknik

Vår pulvermålningslinje är en av de modernaste i Norden. Förutom pulvermålning utför vi också sprutmålning, zinkflakebehandling och olika typer av förbehandlingar. Vi har kapacitet att ta emot omfattande beställningar med kort leveranstid.

Stora produktionsutrymmen

Våra produktionsutrymmen omfattar ca 5000 m2, vilket ger oss möjlighet att lagra färdiga produkter och leverera dem till kunderna vid den tidpunkt de önskar. Förutom ytbehandling erbjuder vi också monterings- och förpackningstjänster.

Vi är certifierade enligt ISO 9001

Läs mer här >

Verksamhet och utrymmen

Pålitlig samarbetspartner

platina-20072017-peruslogo_SV_web
FI ISO 9001_lores
Gold-AAA-logo-2015-SE
luotettavakumppani_RGB_v12
Maakunnanvahvin