Ledande inom

ytbehandling

Aktuellt

Studiebesök i måleriet!

Teamet från Ponsse, en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner, fick nyligen en guidad rundtur i våra utrymmen. I klippet berättar Ponsses produktionsledare Jari Saastamoinen om besöket.

Vi rekryterar!

Vi behöver fler PRODUKTIONSMEDARBETARE till vår anläggning i Larsmo. Du får gärna ha jobbat med ytbehandling förr, men vi kan också lära upp dig helt från grunden. Ifall du vill jobba med färg i alla dess former, har en stadig hand och är ivrig på att lära dig något nytt, så är du varmt välkommen att söka jobb hos oss!
Läs mer här: https://lofs.fi/sv/rekry/

Löfs Ab Oy rekryterar en logistikansvarig!

Vi söker dig som har god planeringsförmåga och sinne för ordning. Som logistikansvarig har du hand om lagerhantering och i viss mån även inköp. Du håller lagret uppdaterat för ett optimalt varuflöde och sköter bl.a. in- och utlastning. Intresserad?
Läs mer och skicka in din ansökan: https://lofs.fi/sv/rekry/

Löfs Ab Oy är ett österbottniskt företag specialiserat på ytbehandling

Vi utför ytbehandlingstjänster för metall- och maskinindustrin. Vi är en erfaren och pålitlig samarbetspartner med en leveranssäkerhet på toppnivå. Som systemleverantör erbjuder vi flexibla lösningar enligt kundernas behov.

Modern teknik

Vår pulvermålningslinje är en av de modernaste i Norden. Förutom pulvermålning utför vi också sprutmålning, zinkflakebehandling och olika typer av förbehandlingar. Vi har kapacitet att ta emot omfattande beställningar med kort leveranstid.

Stora produktionsutrymmen

Våra produktionsutrymmen omfattar ca 5000 m2, vilket ger oss möjlighet att lagra färdiga produkter och leverera dem till kunderna vid den tidpunkt de önskar. Förutom ytbehandling erbjuder vi också monterings- och förpackningstjänster.

Vi är certifierade enligt ISO 9001

Läs mer här >

Verksamhet och utrymmen

Pålitlig samarbetspartner

platina-20072017-peruslogo_SV_web
Inspecta_ISO9001_lowres
Gold-AAA-logo-2015-SE
luotettavakumppani_RGB_v12
Maakunnanvahvin