Sinkitys luotettavalta ammattilaiselta

Sinkitys

Löfs on maalauksen ja pintakäsittelyn luotettava asiantuntija. Palveluihimme kuuluu myös metallin sinkitys ja meillä on kokemusta vaativistakin projekteista. Investoimme jatkuvasti niin laitteistoihin, prosesseihin kuin ihmisiin, jonka ansiosta meillä on modernit linjastot ja osaava henkilöstö. 

Laatuserftifioidun pintakäsittelyn lisäksi Löfs tunnetaan toimitusvarmuudesta ja joustavuudesta, sillä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti tilauskannan mahdollisiin muutoksiin. Myös teräksen sinkitys järjestyy kauttamme nopealla aikataululla. Seuraamme tiiviisti työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön (EHS) asettamia vaatimuksia ja päivitämme toimintaamme niiden mukaisesti.

Sinkitys voidaan Löfsillä toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaan kahdella eri tavalla, sillä valittavissa on joko sinkkihiutalepinnoitus tai terminen ruiskutus.

Sinkkihiutalepinnoitus antaa erinomaisen korroosiosuojan

Sinkkihiutalepinnoitus on hyvä valinta silloin, kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä ja kalvonpaksuus on syystä tai toisesta rajattu. Sinkkihiutalepinnoitus saa aikaan vain noin 10-20 μm ohuen kalvon, joka on huomattavasti ohuempi kun esimerkiksi kuumasinkityksellä toteutettavassa sinkityksessä. Sinkkihiutalepinnoitus soveltuukin tästä syystä loistavasti koneistetuille pinnoille tai kappaleille, joilta vaaditaan erityisen tarkkoja mittoja.

Sinkkihiutapinnoitus on sopiva menetelmä toteuttaa teräksen sinkitys, sillä menetelmä soveltuu monenlaisille metallikappaleille ja on myös ympäristöystävällinen, sillä pinnoite ei sisällä kromia. Sinkkihiutalepinnoitus teräskappaleille tehdään meillä aina SFS ISO 13858 -standardin mukaisesti.

Terminen ruiskutus eli terminen pinnoitus

Sinkitys voidaan toteuttaa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti myös menetelmällä, joka tunnetaan nimillä terminen ruiskutus tai terminen pinnoitus. Terminen ruiskutus on pinnoitusmenetelmä, jossa sulaa metallia/metalliseosta (sinkkiä) ruiskutetaan pinnalle paineilman avulla. Yksi tärkeimmistä syistä toteuttaa sinkitys nimenomaan termisellä ruiskutuksella on sen antama erinomainen korroosiosuoja.

Terminen ruiskutus saa aikaan huomattavasti paksumman kalvon kuin sinkkihiutalepinnoitus. Keskimäärin kalvon paksuus on ruiskutuksen jälkeen noin 150 μm. Tästä syystä terminen pinnoitus tarjoaa myös todella hyvän kulutusta vastaan.

Terminen ruiskutus tehdään aina puhtaalle ja esikäsitellylle pinnalle. Näin voidaan varmistua siitä, että sinkitys onnistuu täydellisesti ja lopputulos on paras mahdollinen.

Sinkitys maalauksella tai ilman

Sinkitys voidaan viimeistellä maalaamalla sinkkikalvon päälle, jolloin saadaan aikaan niin kutsuttu duplex-käsittely. Joskus lisäsuojaus voi olla tarpeen esimerkiksi erittäin syövyttävissä olosuhteissa tai kun kunnossapito myöhemmin on vaikeaa. Toinen syy viimeistellä sinkitys päälle maalaamalla on se, että halutaan harmaan sinkkipinnan päälle esim. huomioväri.

Löfsin palveluvalikoimaan kuuluu myös kappaleiden sinkkimaalaus. Tällöin kyseessä ei kuitenkaan ole termin varsinaisen merkityksen mukaan sinkitys, sillä sinkki on jo mukana maalissa itsessään.

Kiinnostaako sinkityksen hinta? Pyydä tarjous!

Löfsin ammattitaitoinen sinkitys vastaa vaativiinkin teollisuuden tarpeisiin. Kapasiteettimme riittää sekä isojen rakenteiden että suurien sarjojen käsittelemiseen ja toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. Sinkitys tehdään meillä aina alan standardeja noudattaen. Selvitä sinkityksen hinta pyytämällä tarjous Löfsiltä!

5 syytä valita sinkitys Löfsiltä

Löfs Ab Oy on jo vuodesta 1989 toiminut perheyritys, joka tarjoaa maailmanluokan pintakäsittelypalveluita lähinnä metalli- ja koneteollisuudelle. Toimitilamme sijaitsevat Pohjanmaalla ja palvelemme monipuolista asiakaskuntaamme koko Suomessa. Alta löydät 5 vahvaa syytä valita sinkkihiutalepinnoitus tai terminen ruiskutus juuri meiltä!

 1. Vankka kokemus
  Meillä on yli 30 vuoden kokemus pintakäsittelystä, sinkitys mukaan lukien. Kokemus on opettanut meille, että pitkäjänteiset ratkaisut ovat ainoita oikeita ratkaisuja niin asiakkaille, ympäristölle kuin tuotteille. 
 2. Toimitusvarmuus
  Yli 95 % toimituksistamme on ajallaan. Teemme myös jatkuvia mittauksia ja toimenpiteitä varmistaaksemme prosessiemme sujuvuuden myös tulevaisuudessa. 
 3. Asiantuntijat apunasi
  Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä. Siksi koulutamme itseämme jatkuvasti ja jaamme tietoa myös asiakkaillemme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
   
 4. Sertifioitua toimintaa
  Meille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, minkä lisäksi toimintamme laadun auditoi vuosittain merkittävä määrä asiakkaita. Suoritamme myös itse säännöllisiä laatutarkastuksia pintakäsittelyn eri vaiheissa parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.
   
 5. Edelläkävijä ympäristöasioissa
  Meillä myös sinkitys tapahtuu moderneissa tuotantotiloissa, joiden suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus: suurin osa hukkalämmöstä otetaan talteen ja hyödynnetään toimitilojemme lämmityksessä silloin, kun tuotanto ei ole käynnissä. Energiansäästöstä ja pienemmistä kustannuksista hyötyvät sekä asiakkaamme että ympäristö.

Ympäristöasiat huomioidaan ihan päivittäisessä työssä.

Jacob, työnjohtaja