Haluamme että viihdyt

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

Etsimme:

Teollisuusmaalaria

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi teollisuusmaalaria. Arvostamme itsenäistä työotetta mutta myös kykyä työskennellä osana tiimiä. HUOM! Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksesta tai märkämaalauksesta.

Tarjoamme työyhteisön, jossa henkilökuntaa arvostetaan. Koulutamme työntekijöitämme ja huolehdimme siitä, että työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat kunnossa. Tyytyväinen ja motivoitunut joukkomme odottaa sinua.

Löfs on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja panostamme jatkuvasti osaamiseen ja konekannan uusimiseen. Tule sinäkin mukaan tiimiin jossa uskotaan tulevaisuuteen! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV.

 

Täytä hakemus

Avoin hakemus

Haluatko mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen, joka toimii haasteita tarjoavalla alalla?
Haemme jatkuvasti aktiivisia tekijöitä monipuoliseen joukkoomme.
Lähetä avoin hakemus jo tänään, niin otamme yhteyttä sinulle sopivan työtehtävän avautuessa.

Täytä hakemus

Hakemus