Haluamme että viihdyt

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

Etsimme:

Myyntiassistenttia

Etsimme myyntiassistenttia 75-100 % työajalla. Tärkeimmät työtehtävät ovat tilausten käsittely ja muu yhteydenpito asiakkaisiin. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Tarjoamme työyhteisön, jossa henkilöstöä arvostetaan ja jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä. Myyntiassistenttinamme sinulle taataan huipputason työvälineet ja työskentelyolosuhteet. Sinua odottaa työpaikka, jossa henkilökunta on motivoitunutta!

Löfs on tällä hetkellä voimakkaassa kasvuvaiheessa, ja panostamme jatkuvasti osaamiseen sekä laitteisiin. Tule mukaan tulevaisuuteen uskovaan tiimiin! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV 1.3. mennessä osoitteella rekry@lofs.fi. Onko sinulla kysyttävää tehtävästä? Ota yhteyttä: Tommy Löfs, 050 358 8709 / tommy.lofs@lofs.fi.

 

Täytä hakemus

Teollisuusmaalaria

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi 2 teollisuusmaalaria. Arvostamme itsenäistä työotetta mutta myös kykyä työskennellä osana tiimiä. HUOM! Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksesta tai märkämaalauksesta.

Tarjoamme työyhteisön, jossa henkilökuntaa arvostetaan. Koulutamme työntekijöitämme ja huolehdimme siitä, että työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat kunnossa. Tyytyväinen ja motivoitunut joukkomme odottaa sinua.

Löfs on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja panostamme jatkuvasti osaamiseen ja konekannan uusimiseen. Tule sinäkin mukaan tiimiin jossa uskotaan tulevaisuuteen! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV: rekry@lofs.fi

 

Täytä hakemus

Tuotantotyöntekijöitä

Haemme viittä (5) tuotantotyöntekijää Luodon laitokseemme!

Oletko innokas oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi koko ajan?

Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen ja asennoituu oikein uusien asioiden oppimiseen. Kokemuksen trukin ajamisesta katsomme eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV: rekry@lofs.fi

 

Täytä hakemus

Avoin hakemus

Haluatko mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen, joka toimii haasteita tarjoavalla alalla?
Haemme jatkuvasti aktiivisia tekijöitä monipuoliseen joukkoomme.
Lähetä avoin hakemus jo tänään, niin otamme yhteyttä sinulle sopivan työtehtävän avautuessa.

Täytä hakemus

Hakemus