Haluamme että viihdyt

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

Etsimme:

Tuotantotyöntekijä

Etsimme positiivisia ja huolellisia työntekijöitä tuotantotiimiimme. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua työtehtäviin. Tuotantotyö on vaihtelevaa ja sisältää muun muassa kokoonpanoa.

Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä on luonnollisesti eduksi, mutta ei välttämätön. Tavoittelemme tiimiä erilaisilla taustoilla ja vahvuuksilla, mikä tarkoittaa, että työntekijät joiden kokemus on täysin muualta kuin meidän alaltamme voivat olla kiinnostavia.

Löfs on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja panostamme jatkuvasti osaamiseen ja konekannan uusimiseen. Tule sinäkin mukaan tiimiin jossa uskotaan tulevaisuuteen! Tiedusteluihin vastaa Tuotantopäällikkö Helen Dahl, helen.dahl[a]lofs.fi.

 

 

Täytä hakemus

Kesätyöntekijöitä

Etsimme kesätyöntekijöitä tuotantotiimiimme. Sinulle on positiivinen asenne ja täytät 16 vuotta ennen töiden alkua. Me tarjoamme sinulle opettavaisen kesän!

Tuotantotyö on vaihtelevaa ja sisältää mm. asennusta. Ansioksi luemme aikaisemman kokemuksen tuotantotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokenut ja osaava henkilökuntamme opettaa sinulle työn eri vaiheet.

Löfs on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja panostamme jatkuvasti osaamiseen ja konekannan uusimiseen. Tule sinäkin mukaan tiimiin jossa uskotaan tulevaisuuteen! Jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2018. Tiedusteluihin vastaa tuotantopäällikkö Helen Dahl, helen.dahl[a]lofs.fi.

Löfs on mukana nuorten kesätyöllistämiseen kannustavassa Pohjanmaan kauppakamarin #palkkaanuori -kampanjassa

Täytä hakemus

Avoin hakemus

Haluatko mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen, joka toimii haasteita tarjoavalla alalla?
Haemme jatkuvasti aktiivisia tekijöitä monipuoliseen joukkoomme.
Lähetä avoin hakemus jo tänään, niin otamme yhteyttä sinulle sopivan työtehtävän avautuessa.

Täytä hakemus

Hakemus