Pulverimaalauslinjamme kuuluvat

Pohjoismaiden moderneimpiin

Pulverimaalaus luotettavasti ja ammattitaidolla

Löfs on pulverimaalauksen kokenut ja luotettava asiantuntija, jolla on monipuolista osaamista ja vahvoja näyttöjä vaativistakin projekteista. Modernit maalauslinjastot ja sertifioidut tarkastajat ovat osoituksia siitä, että investoimme jatkuvasti niin laitteistoihin, prosesseihin kuin ihmisiin.

Laatuserftifioidun pintakäsittelyn lisäksi Löfs tunnetaan toimitusvarmuudesta ja joustavuudesta, sillä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti tilauskannan mahdollisiin muutoksiin. Taataksemme asiakkaidemme laatuvaatimusten täyttymisen, voimme luoda yksilöllisen laadunvarmistussuunnitelman.

Seuraamme tiiviisti työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön (EHS) asettamia vaatimuksia ja päivitämme toimintaamme niiden mukaisesti. 

Pulverimaalauksen asiantuntijat palveluksessasi

Tarvitsevatko tuotteesi pulverimaalausta?


Suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista, jopa suunnitteluvaiheessa. Tämä säästää ennen pitkää sekä aikaa että resursseja ja auttaa meitä pitämään lupauksemme eli tarjoamaan maailmanluokan pintakäsittelyä!

Pulverimaalauksen mahdollisuuksien ja rajoituksien asiantuntijana käännymme usein suunnittelijoiden puoleen ja ehdotamme muutoksia, joiden avulla pinnasta saadaan kestävämpi. Joskus se tarkoittaa myös maalausprosessin nopeuttamista, jotta pystymme tarjoamaan paremman toimitusajan. Mikäli ehdotus ei ole toteutuskelpoinen lainaa suunnittelija puolestaan meille asiantuntemustaan ja esittää toimivan vaihtoehdon.

Märkämaalaus
Pulverimaalaus eli jauhemaalaus
Pulverimaalaus eli jauhemaalaus 2

5 syytä valita Löfsin pulverimaalaus

Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu pintakäsittelyalalla toimiva perheyritys. Tarjoamme pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle. Toimitilamme sijaitsevat Pohjanmaalla ja palvelemme monipuolista asiakaskuntaamme koko Suomessa.

 

Alta löydät 5 vahvaa syytä valita Löfsin pulverimaalaus:

 1. Vankka kokemus
  Meillä on yli 30 vuoden kokemus pintakäsittelystä, pulverimaalaus mukaan lukien. Kokemus on opettanut meille, että pitkäjänteiset ratkaisut ovat ainoita oikeita ratkaisuja niin asiakkaille, ympäristölle kuin tuotteille.
 2. Toimitusvarmuus
  Yli 95 % toimituksistamme on ajallaan.Teemme myös jatkuvia mittauksia ja toimenpiteitä varmistaaksemme prosessiemme sujuvuuden myös tulevaisuudessa.
 3. Asiantuntijat apunasi
  Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä. Siksi koulutamme itseämme jatkuvasti ja jaamme tietoa myös asiakkaillemme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
 4. Sertifioitua toimintaa
  Meille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, minkä lisäksi toimintamme laadun auditoi vuosittain merkittävä määrä asiakkaita. Suoritamme myös itse säännöllisiä laatutarkastuksia pintakäsittelyn eri vaiheissa parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.
 5. Edelläkävijä ympäristöasioissa
  Meillä pulverimaalaus tapahtuu linjastolla, jonka suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus: suurin osa hukkalämmöstä otetaan talteen ja hyödynnetään toimitilojemme lämmityksessä silloin, kun tuotanto ei ole käynnissä. Energiansäästöstä ja pienemmistä kustannuksista hyötyvät sekä asiakkaamme että ympäristö.

Kiinnostaako pulverimaalaus? Hinta selviää pyytämällä tarjous!

Tarjoamme laadukasta pulverimaalausta vaativiinkin tarpeisiin. Käytössämme on useita Pohjoismaiden moderneimpiin kuuluvia maalauslinjoja, joiden ansiosta toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa ja toimintamme joustavaa.

Kapasiteettimme riittää sekä isojen rakenteiden että suurien sarjojen käsittelemiseen. Esikäsittelemme tuotteet alan standardeja noudattaen ennen pulverimaalausta, jotta maalipinnasta tulee kestävä ja laadukas.

Hyvä tietää pulverimaalauksesta

Alta löydät paljon yleistä ja hyödyllistä tietoa pulverimaalauksesta. Mikäli jokin jää askarruttamaan, voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen.

Pulverimaalaus eli jauhemaalaus takaa tasaisen ja kestävän maalipinnan

Pulverimaalaus eli jauhemaalaus on kustannustehokas ja laadukkaan lopputuloksen takaava maalaustekniikka, jossa maali levitetään kuivana pölynä maalattavan kappaleen pinnalle. Tämän jälkeen kappale lämmitetään korkeassa lämpötilassa, jotta maali kiinnittyy pinnalle. Pulverimaalaus tunnetaankin tästä syystä myös nimellä polttomaalaus.

Pulverimaalaus on nykyään yksi laajimmin käytössä olevista maalaustekniikoista. Pulverimaalaus mahdollistaa tasaisen ja paksun maalipinnan. Pulverimaalauksella saadaan aikaan myös maalipinta, joka kestää niin mekaanista kuin kemiallista kulutusta ja kosteutta. 

Pulverimaalaus on monia muita maalausmenetelmiä ekologisempi vaihtoehto, sillä pulverimaalauksessa maaleissa ei tarvitse käyttää lainkaan liuotteita eikä jauhemaalaus aiheuta täten VOC-päästöjä. Ympäristön kannalta pulverimaalauksen tekee hyväksi vaihtoehdoksi myös se, että maalin hukka on vähäisempi märkämaalaukseen verrattuna. Jauhemaalauksen yhteydessä ylimääräinen pudonnut jauhe on mahdollista ottaa talteen ja käyttää uudelleen ruiskutukseen.

Jauhemaalaamo käyttää pulverimaalauksessa maaleina erityyppisiä muovijauheita

Jauhemaalauksessa maali on itse asiassa muovijauhetta, jota levitetään ruiskulla. Ruiskussa jauhe saa staattisen sähkövarauksen, joka auttaa sitä tarttumaan maalattavan kappaleen pinnalle. Sopiva uunin lämpötila saa jauheen sulamaan tasaisesti ja lujasti kiinni kappaleen pintaan. Polttomaalaus on siis tässä mielessä varsin osuva nimitys tekniikalle.

Jauhemaalauksessa yleisimmin käytettäviä muovijauheita ovat epoksi, polyesteri tai epoksipolyesteriseos. Käytettävän jauheen laatuun vaikuttavat maalattavan kappaleen erityispiirteet sekä maalauksen lopputulokselta odotettavat ominaisuudet. Tietyt jauheet sopivat esimerkiksi paremmin kohteille, joilta odotetaan korkeaa lämmönsietokykyä. Myös polyakryyli ja polyuretaani soveltuvat jauhemaalaukseen. 

Muovijauheiden lisäksi jauhemaalaamossa voidaan käyttää pinnoittamiseen myös metallijauheita kuten sinkkipölyjauhetta.

Pulverimaalaus on monipuolinen pintakäsittelymenetelmä

Pulverimaalaus soveltuu monipuolisesti erilaisille tuotteille, kappaleille tai osille. Valtaosa pulverimaalattavista kohteista on metallisia, sillä metallien sähkönjohtavuus tekee niistä erityisen soveltuvia jauheiden tarttumisen kannalta. Esimerkiksi teräs ja alumiini ovat metalleja, joille pulverimaalaus on monesti paras vaihtoehto. Metallipinnan on kuitenkin oltava puhdas, jotta pulverimaalaus onnistuu ja lopputulos on sekä ulkonäöltään ja kestävyydeltään paras mahdollinen. Esikäsittely kuuluu palveluumme osana pulverimaalausta.

Pulverimaalaus on usein tehokkain maalaustapa myös erilaisille valutuotteille tai moniulotteisille kappaleille, jotka on nopea pinnoittaa jauhetta ruiskuttamalla. Jauhemaalaus soveltuu SFS-EN ISO 12944 -standardien mukaisten pintakäsittely-yhdistelmien toteuttamiseen.

Metallisten kappaleiden lisäksi jauhemaalaus soveltuu tietyin ehdoin myös puusta, muovista tai komposiitista valmistetuille kappaleille. Huomaathan kuitenkin, että me Löfsillä olemme keskittyneet nimenomaan metallisten kappaleiden pulverimaalaukseen.

Pulverimaalauksella värit ja pinnan ominaisuudet kohdilleen 

Pulverimaalaus on nykyisin niin yleinen ja käytetty maalaustekniikka, että se ei käytännössä aseta rajoituksia esimerkiksi värin suhteen. Pulverimaalauksen värit voi useimmiten valita yleisesti käytössä olevalta RAL-värikartalta. Voimme myös auttaa sopivan värisävyn löytämisessä.

Värien lisäksi pulverimaalauksella voidaan vaikuttaa kohteen pinnan kiiltoasteeseen ja pinnanlaatuun. Kiiltoaste vaihtelee himmeästä kiiltävään käytettävän maalin mukaan. Pulverimaalauksella aikaan yleisimmin saatava maalipinta on sileä, mutta myös tekstuurien tekeminen on tarvittaessa mahdollista.

Luotettava yhteistyökumppani

platina-20072017-peruslogo_FI_web
FI ISO 9001_lores
AAA - Korkein luottoluokitus - Bisnode 2022
luotettavakumppani_RGB_-jpg-
Maakunnanvahvin

Nykyaikaisilla laitteilla on helppo tehdä hyvää jälkeä tehokkaasti.

Neskar, pintakäsittelijä