Maalaamon ulkoistaminen pintakäsittelyn asiantuntijalle

Maalaamon ulkoistaminen – Valitse kumppaniksi pintakäsittelyn luotettava asiantuntija

Maalaamon ulkoistaminen on erinomainen keino prosessien tehostamiseen ja laadun varmistukseen etenkin metalli- ja koneteollisuuden parissa toimiville yrityksille. Pintakäsittelyprosessin ulkoistaminen osaavalle kumppanille voi lisäksi vapauttaa resursseja yrityksen ydinosaamisen ja toimintojen kehittämiseen.

Mitä on ulkoistaminen?

Ulkoistaminen tarkoittaa, että yritykset antavat jonkun muun hoitaa osan liiketoiminnasta. Useimmiten kyse on jostain tukitoiminnosta, joka ei kuulu yrityksen ydinliiketoimintaan.

Milloin palveluiden ulkoistaminen kannattaa?

Monesti on kustannustehokkaampaa ulkoistaa palvelu kuin hallita sitä itse, joten miksi kaikki yritykset eivät tee sitä enemmän? Päätös ulkoistamisesta voi olla vaikea tehdä, koska yhtäkkiä saadaan selkeä hintalappu jollekin, joka on tähän asti ollut piilossa välillisissä kuluissa ja ajanhukassa.

Jos maalaamon ulkoistaminen kiinnostaa, kannattaa asiaa tarkastella tästä näkökulmasta: ”Onko yritykseni niin hyvä pintakäsittelyssä, että voisimme myydä sen palveluna muille yrityksille?” Jos vastaat tähän kysymykseen ei, voit todennäköisesti säästää paljon rahaa ulkoistamisen avulla.

Mitä etuja maalaamon ulkoistaminen tarjoaa?

Maalaamotoiminnan ulkoistamiseen sisältyy monia synergiaetuja. Parhaimmillaan kyseessä on erittäin kustannustehokas ratkaisu, joka myös kasvattaa molempien osapuolien kilpailukykyä.

Lisäksi maalaamon ulkoistamisen avulla voidaan sujuvoittaa toimintaa monella tapaa, kehittää prosesseja sekä parantaa kattavasti niin tuotteiden kuin palvelun laatua.

Maalaamon ulkoistaminen on myös erinomainen mahdollisuus hyödyntää alati ajankohtaista ja yksityiskohtaista pintakäsittelyalan asiantuntemusta.

5 syytä ulkoistaa maalaamo Löfsille

Löfs Ab Oy on monipuolisiin ja vaativiin hankkeisiin tottunut pintakäsittelyn asiantuntija, jonka kanssa maalaamon ulkoistaminen voidaan tehdä huoletta ja räätälöidysti. Autamme määrittelemään optimaalisen prosessin kullekin asiakkaallemme ja otamme kokonaisvastuun pintakäsittelystä aina esikäsittelystä laadunvalvontaan.

 1. Löfs tuo mukanaan vankan kokemuksen alalta
  Meillä on yli 30 vuoden kokemus teollisesta pintakäsittelystä. Toimintamme perustana ovat alusta asti olleet tyytyväiset asiakkaat, virheetön laatu ja liiketoiminnan kannattavuus sekä henkilöstön tyytyväisyys.
 2. Löfs tuo sujuvuutta ja joustavuutta pintakäsittelyyn
  Yli 95 % toimituksistamme on ajallaan. Teemme myös jatkuvia mittauksia ja toimenpiteitä varmistaaksemme prosessiemme sujuvuuden myös tulevaisuudessa.
 3. Löfs tuo runsaasti asiantuntijuutta ja uutta osaamista
  Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä. Siksi koulutamme itseämme jatkuvasti ja jaamme tietoa myös asiakkaillemme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
 4. Löfs tuo mukanaan sertifioidut menetelmänsä
  Meille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, minkä lisäksi toimintamme laadun auditoi vuosittain merkittävä määrä asiakkaita. Suoritamme myös itse säännöllisiä laatutarkastuksia pintakäsittelyn eri vaiheissa parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.
 5. Löfs tuo uutta näkemystä ympäristöasioihin
  Olemme vuosien mittaan kehittäneet prosesseja ja menetelmiä, jotka vähentävät niin pintakäsittelyn materiaalihukkaa, energiankäyttöä kuin VOC-päästöjäkin.

Miten maalaamon ulkoistaminen käytännössä toteutetaan?

Maalaamon ulkoistaminen on palvelu, joka räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Näin voidaan varmistua että ulkoistaminen voidaan toteuttaa sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi ulkoistamisesta saadaan maksimaaliset hyödyt, kun se tehdään asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Mikäli maalaamon ulkoistaminen kiinnostaa, otathan meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Meillä tiedot ja taidot pidetään aina ajan tasalla.

Daniel, laatu ja ylläpito