Konsultoinnilla kohti

maailmanluokan pintakäsittelyä

Tiesitkö, että voit hyödyntää Löfsin asiantuntijuutta teollisen pintakäsittelyn arviointiin ja kehityskohteiden löytämiseen?

Löfsin konsultointi räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan ja se voi koskea niin pintakäsittelyprosessia kokonaisuutena kuin jotain sen osia, hoidettiinpa pintakäsittely itse tai alihankintana. Asiantuntijamme voivat myös auttaa sopivan pintakäsittelymenetelmän valinnassa tai kartoittaa mahdollisuuksia maalaamon ulkoistamiselle.

 

Etsimme:

Pyydä konsultaatio

Löfsin suorittaman konsultoinnin myötä voi avautua mahdollisuuksia esimerkiksi prosessien tehostamiseen, laadun parantamiseen, kustannusten karsimiseen tai resurssien vapauttamiseen.

 

Konsultoinnin puitteissa voidaan toteuttaa myös suuria kehityshankkeita. Löfsin asiantuntijat voivat toimia ulkopuolisina asiantuntijoina projekteissa, joissa tarvitaan tietotaitoa esimerkiksi uuden maalaamon rakentamiseen, laadun valvontaan tai muihin vastaaviin kokonaisuuksiin. Suoritamme myös sertifioituja Frosio-tarkastuksia maalaustöille, jotka tehdään erittäin syövyttäviin ympäristöihin. 

Etenkin metalli- ja koneteollisuuden parissa toimivia yrityksiä autamme myös maksutta kartoittamalla tuotannon ja pintakäsittelyn vaihtoehtoja niin pulveri-, märkä- ja palosuojamaalauksen osalta. Myös suurten yhteisprojektien edellytykset voidaan kartoittaa maksutta etukäteen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.