Sinkopuhallus alan asiantuntijalta

Sinkopuhallus luotettavasti ja ammattitaidolla

Pintakäsittelyn luotettavana asiantuntijana Löfs tarjoaa monipuolisia esikäsittelypalveluita, joihin myös sinkopuhallus lukeutuu. Laatuserftifioidun toiminnan lisäksi Löfs tunnetaan toimitusvarmuudesta ja joustavuudesta.

Pystymme reagoimaan nopeasti esimerkiksi muutoksiin tilauskannassa. Seuraamme tiiviisti työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön (EHS) asettamia vaatimuksia ja päivitämme toimintaamme niiden mukaisesti.

Ammattitaitoinen sinkopuhallus on vain yksi osa-alue, jonka tiimoilta meillä on monipuolista osaamista ja vahvoja näyttöjä vaativistakin projekteista.

Sinkopuhalluksen asiantuntijat palveluksessasi

Tarvitsetko tuotteillesi esikäsittelyn vai kokonaisvaltaisen maalausjärjestelmän?

 

Meiltä saat tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden tuotteidesi mukaan räätälöitynä eli Löfsiltä on mahdollista tilata myös vaikka pelkkä sinkopuhallus.

Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa valitsemaan sopivan esi- ja pintakäsittelymenetelmän, joten voit olla meihin yhteydessä jopa jo tuotteidesi suunnitteluvaiheessa.

Miksi valita Löfsin sinkopuhallus?

Pitkän kokemuksen pintakäsittelyalalta omaava Löfs Ab Oy on vuonna 1989 perustettu perheyritys. Palvelemme esimerkiksi metalliteollisuuden ja valmistavan teollisuuden parissa toimivia asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Vahvuuksiamme ovat laatu, luotettavuus ja toimitusten täsmällisyys. Lisäksi sertifioidussa toiminnassamme korostuvat ympäristönäkökohdat sekä työ- ja kemikaaliturvallisuus.

Sinkopuhallus, kuten muutkin palvelumme, voidaan räätälöidä joustavasti asiakkaidemme tarpeiden perusteella. Sinkopuhallus on saatavilla myös erillisenä palveluna.

Tavoitteenamme on tarjota maailmanluokan pintakäsittelyä sinkopuhalluksesta maalaukseen. Sinkopuhallus suoritetaan meillä aina alan tuoreimpia standardeja noudattaen ja käytössämme on useita sinkopuhallukseen soveltuvia laitteita, jotta voimme aina tarjota parasta mahdollista laatua puhallettavien kappaleiden koosta tai muodosta riippumatta.

Kiinnostaako sinkopuhallus? Hinta selviää pyytämällä tarjous!

Selvitä sinkopuhalluksen hinta jättämällä meille tarjouspyyntö. Kapasiteettimme riittää sekä isojen rakenteiden että suurien sarjojen käsittelemiseen, mutta tarjouksen laatimisen helpottamiseksi kerrothan mahdollisimman tarkat tiedot kappaleista, joille sinkopuhallus on suoritettava.

Hyvä tietää: Sinkopuhallus

Tänne olemme koonneet yleistä tietoa sinkopuhalluksesta. Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit aina kysyä meiltä tarkemmin puhelimitse tai sähköpostitse!

Sinkopuhallus eli sinkopuhdistus on tehokas esikäsittelymenetelmä

Laadukas pintakäsittely edellyttää huolellista esikäsittelyä, jotta pinnoitettava kappale on puhdas ja tasainen. Sinkopuhallus on yksi niistä esikäsittelyyn käytettävistä menetelmistä, joiden avulla varmistutaan maalipinnan tai muun pinnoitteen tarttuvuus ja kestävyys. Koska maalipinnan ongelmat johtuvat hyvin usein puutteellisesta esikäsittelystä, on sinkopuhdistus tai muu valittu esikäsittely syytä suorittaa aina huolellisesti ja ammattitaidolla.

Esimerkiksi kuumavalssattu teräslevy voin nopeasti tarkasteltuna vaikuttaa tasaiselta, mutta todellisuudessa pinnalla on ohut kerros valmistusprosessin yhteydessä muodostunutta niin sanottua valssihilsettä, joka on käytännössä hapettunutta rautaa.

Sinkopuhalluksella voidaan helpottaa myös esimerkiksi kappaleiden hiontaa, sillä sinkopuhallus siistii ja puhdistaa leikkauspinnat tehokkaasti. Sinkopuhallus on toimiva menetelmä valssihilseen poistamiseen. Samalla sinkopuhallus puhdistaa kappaleen mahdollisesta ruosteesta.

Ympäristöasiat huomioidaan ihan päivittäisessä työssä.

Jacob, työnjohtaja