Lasikuulapuhallus alan asiantuntijalta

Lasikuulapuhallus alan asiantuntijalta luotettavasti ja ammattitaidolla

Löfs on kokenut ja luotettava pintakäsittelyn asiantuntija. Erilaisten maalauspalveluiden lisäksi kauttamme onnistuvat myös monipuoliset esikäsittelyt kuten lasikuulapuhallus. Sekä esikäsittelyn että maalaamisen osalta omaamme vahvoja näyttöjä vaativistakin projekteista. Huomaathan, että suoritamme teollista esikäsittelyä, minkä vuoksi emme valitettavasti tarjoa esimerkiksi hiekkapuhallusta tai lasikuulapuhallusta kuluttaja-asiakkaille.

Löfsin lasikuulapuhallus tehdään SFS ISO 8501 -standardin mukaisesti. Suoritamme lasikuulapuhalluksen laadukkailla välineillä moderneissa tiloissamme. Investoimme myös jatkuvasti niin laitteistoihin, prosesseihin kuin ihmisiin varmistaaksemme palvelumme laadun.

Laatuserftifioidun pintakäsittelyn lisäksi Löfs tunnetaan toimitusvarmuudesta ja joustavuudesta, sillä pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti tilauskannan mahdollisiin muutoksiin. Lasikuulapuhallus tehdään tarkasti työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön (EHS) asettamia vaatimuksia noudattaen.

Tehokas lasikuulapuhallus tuotteillesi

Onko sinulla tuotteita, jotka vaativat lasikuulapuhalluksen sekä kenties myös muuta pintakäsittelyä?

 

Voit olla meihin yhteydessä jopa jo siinä vaiheessa, kun vasta suunnittelet tuotteita! Esikäsittelyn mahdollisuuksien ja rajoitusten asiantuntijana voimme tarjota hyödyllisiä vinkkejä ja parannusehdotuksia.

Tavoitteenamme on tarjota aina maailmanluokan pintakäsittelyä ja lasikuulapuhallus on osa laajaa palvelukokonaisuuttamme. Kysy lisää, asiantuntijamme auttavat kaikessa lasikuulapuhallukseen liittyvässä!

Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa valitsemaan sopivan esi- ja pintakäsittelymenetelmän, joten voit olla meihin yhteydessä jopa jo tuotteidesi suunnitteluvaiheessa.

5 syytä hankkia lasikuulapuhallus Löfsiltä

Löfs Ab Oy on jo 1980-luvulta asti toiminut teollisuusmaalaamo ja perheyritys. Meidät tunnetaan alalla monipuolisia ja laadukkaita pintakäsittelypalveluita tarjoavana toimijana. Ohessa viisi syytä, miksi lasikuulapuhallus kannattaa valita juuri Löfsiltä.

 1. Vankka kokemus
  Pitkä kokemus pintakäsittelystä, lasikuulapuhallus mukaan lukien. Tiedämme, että pitkäjänteiset ratkaisut ovat ainoita oikeita ratkaisuja niin asiakkaille, ympäristölle kuin tuotteille.
 2. Toimitusvarmuus
  Yli 95 % toimituksista on ajallaan. Jatkuvat mittaukset ja säännölliset huollot varmistavat, että myöskään lasikuulapuhallus ei muodostu pullonkaulaksi jatkossakaan.
 3. Asiantuntijat apunasi
  Varmistaaksemme maailmanluokan pintakäsittelyn koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Jaamme asiantuntijuuttamme myös asiakkaille parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.
 4. Sertifioitua toimintaa
  Löfsille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti. Lasikuulapuhalluksemme laatua valvovat myös vuosittain lukuisat asiakkaamme. Lisäksi suoritamme itse säännöllisiä laatutarkastuksia pintakäsittelyn eri vaiheissa.
 5. Edelläkävijä ympäristöasioissa
  Lasikuulapuhallus tapahtuu Löfsillä tiloissa, joiden suunnittelussa on otettu huomioon niin energiatehokkuus kuin hukan minimointi. Lasikuulapuhallus toteutetaan siten, että käyttökelpoinen puhallusmateriaali voidaan kerätä talteen ja käyttää uudelleen. Tämä pienentää osaltaan lasikuulapuhalluksen ympäristövaikutuksia.

Haussa lasikuulapuhallus? Hinta selviää pyytämällä tarjous!

Löfsin toteuttama ammattitaitoinen lasikuulapuhallus vastaa vaativiinkin teollisuuden tarpeisiin. Kapasiteettimme riittää sekä isojen rakenteiden että suurien sarjojen käsittelemiseen ja toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. Lasikuulapuhallus tehdään meillä aina alan standardeja noudattaen. Selvitä lasikuulapuhalluksen hinta pyytämällä tarjous Löfsiltä!

Lasikuulapuhallus – Hyvä tietää

Herättääkö lasikuulapuhallus kysymyksiä? Kokosimme oheen yleistä tietoa aiheesta. Mikäli haluat tietää enemmän vaikkapa lasikuulapuhalluksen mahdollisuuksista tai soveltuvuudesta omille tuotteillesi, ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Lasikuulapuhallus pähkinänkuoressa

Suoritamme lasikuulapuhallusta tarkoin valituilla puhallusmateriaaleilla, joiden avulla voimme myös varmistaa pintakäsitellyllemme parhaan mahdollisen laadun.

Mitä on lasikuulapuhallus?

Lasikuulapuhallus on menetelmä, jota käytetään ruostumattomiin teräsosiin. Lasikuulapuhallus takaa tasaisen ja kiiltävän pinnan, joka on helppo pitää puhtaana.

Lasikuulapuhallus tapahtuu käytännössä puhaltamalla kovalla paineella pienen pieniä lasisia kuulia kappaleen pintaan. Lasikuulien jäljiltä pinta on ehjä ja kuiva sekä hieman mattamainen.

Lasikuulapuhallus on myös eräs tapa toteuttaa hiekkapuhallus, jota enää harvoin käytännössä tehdään luonnonhiekalla. Lasikuulapuhallus on hieman hellävaraisempi kuin esimerkiksi teräskuulilla tehty puhallus, mutta toistaalta vaikkapa soodapuhallusta tehokkaampi esikäsittely menetelmä.

Onko lasikuulapuhallus sama asia kuin lasimurskapuhallus?

Lasikuulapuhallus on periaatteessa samanlainen esikäsittelymenetelmä kuin lasimurskapuhallus. Erona on ainoastaan käytettävän puhallusmateriaalin karkeus, jota voidaan vaihdella sen mukaan, millaiselle kappaleelle puhallus on tarkoitus suorittaa. Sekä lasimurska että lasikuulat ovat käytännössä pienistä pyöristetyistä hiukkasista muodostuvaa lasihiekkaa.

Lasikuulapuhallus on hellävaraisempi menetelmä kuin lasimurskapuhallus. Lasikuulat eivät myöskään aiheuta samalla tavalla puhalluspölyä kuten lasimurska.

Mihin lasikuulapuhallus soveltuu?

Lasikuulapuhallus on monipuolinen puhdistusmenetelmä, joka sopii monille erilaisille pinnoille. Lasikuulapuhalluksella voidaan puhdistaa esimerkiksi metallia, puuta tai betonia.

Löfsillä lasikuulapuhallusta käytetään vain ruostumattomasta teräksestä (RST) valmistettujen tuotteiden ja kappaleiden pintakäsittelyyn. Lasikuulapuhallus ei jätä metallin pintaan minkäänlaisia suoloja tai mineraaleja, joita voi siihen voisi jäädä puhallushiekan jäljiltä. Tämän vuoksi lasikuulapuhallettu pinta on täydellisen puhdas eikä tavallinen ilmankosteus aiheuta ruostumista.

Lasikuulat eivät myöskään saa puhdistettavaa metallipintaa kuumenemaan, kuten jotkin muut puhallusmateriaalit. Siksi lasikuulapuhallus soveltuu myös ohuemmille metallipinnoille, sillä ne eivät väänny tai mene kieroon puhdistuksen aikana.

Onko lasikuulapuhallus turvallista ja ekologista?

Lasikuulapuhallus on täysin turvallinen menetelmä. Puhallettava lasihiekka on pyöristettyä ja todella hienojakoista. Lasikuulat valmistetaan kierrätyslasista, joten lasikuulapuhallus on myös ekologinen vaihtoehto. Tätä tukee myös se, että lasikuulien valmistuksessa ei käytetä mitään myrkkyjä tai kemikaaleja.

Ympäristöasiat huomioidaan ihan päivittäisessä työssä.

Jacob, työnjohtaja