Haluamme että viihdyt

Me Löfsillä olemme vakuuttuneita, että tyytyväisen henkilökunnan ja erinomaisten tulosten välillä on yhteys. Siksi henkilökunnan viihtyvyys on meillä jatkuvasti keskiössä. Panostamme koulutukseen, hankimme huippunykyaikaisia työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme – vain muutama esimerkki panostuksistamme, jotta henkilökunnalla olisi joka päivä turvallinen, arvostettu ja työhön motivoitunut olo.

Etsimme:

Teollisuusmaalaria

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi teollisuusmaalaria. Arvostamme itsenäistä työotetta mutta myös kykyä työskennellä osana tiimiä. HUOM! Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta teollisuusmaalauksesta tai märkämaalauksesta.

Tarjoamme työyhteisön, jossa henkilökuntaa arvostetaan. Koulutamme työntekijöitämme ja huolehdimme siitä, että työvälineet ja työskentelyolosuhteet ovat kunnossa. Tyytyväinen ja motivoitunut joukkomme odottaa sinua.

Löfs on voimakkaassa kehitysvaiheessa ja panostamme jatkuvasti osaamiseen ja konekannan uusimiseen. Tule sinäkin mukaan tiimiin jossa uskotaan tulevaisuuteen! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV.

 

Täytä hakemus

Tiiminvetäjää

Haluatko mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen, joka toimii haasteita tarjoavalla alalla? Löfsillä henkilökunnan viihtyvyys on jatkuvasti keskiössä. Haemme nyt joukkoomme tiiminvetäjää. Työ on kaksivuorotyötä.

Sinulla on tekninen tausta ja mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vielä enemmän arvostamme kuitenkin oikeaa asennettasi! Siksi näemme tärkeänä, että seuraavat ominaisuudet sopivat sinuun:

– Johdat työtiimiä menestyksekkäästi, olet tavoitehakuinen ja viitoitat työlle selkeän suunnan

– Motivoit ja kehität muita

– Olet joustava ja viihdyt monipuolisessa roolissa, ja osallistut myös itse työn suorittamiseen.

Tiiminvetäjänämme pidät yllä positiivista tekemisen ilmapiiriä. Yrityksemme kehittyy jatkuvasti ja panostamme koulutukseen, hankimme huippumoderneja työvälineitä ja parannamme jatkuvasti työskentelytilojamme. Haluamme, että henkilökunnalla on joka päivä turvallinen, arvostettu ja motivoitunut olo.

 

Täytä hakemus

Avoin hakemus

Haluatko mukaan jatkuvasti kasvavaan yritykseen, joka toimii haasteita tarjoavalla alalla?
Haemme jatkuvasti aktiivisia tekijöitä monipuoliseen joukkoomme.
Lähetä avoin hakemus jo tänään, niin otamme yhteyttä sinulle sopivan työtehtävän avautuessa.

Täytä hakemus

Hakemus

Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

Dobra Finland

Dobra Finland Oy Ab auttaa meitä rekrytoinneissa.
Kun lähetät meille hakemuksen, tiedot menevät myös Dobra Finlandille.